Bedrijfsprofiel Madelon Mouw

Contactgegevens
Henri Dunantweg 12
7201 EV Zutphen

06 2336 0093

Bij diverse opdrachtgevers – vaak contentmarketingbureaus – werk ik op interimbasis. Ik spring dan een paar maanden bij wanneer iemand met zwangerschapsverlof is, tijdens vakanties of gewoon, wanneer het druk is. Voorbeelden van bladen waaraan ik werk of heb gewerkt zijn Hallo Jumbo, Woonstijl, Big is Beautiful, het WNF-magazine Panda en het personeelsmagazine van Randstad.

Het project waar ik het meest trots op ben is INZutphen, hét magazine voor toeristen & inwoners. INZutphen is verschenen op 25 september 2013 en is in een oplage van 10.000 exemplaren verspreid bij hotels, b&b’s, TIP, VVV en culturele instellingen in Zutphen en omgeving. Het doel is het blad minimaal 2x per jaar te laten verschijnen.


Tijdschriften creëren, dát is waar ik blij van word. Of dat nu gaat om het bedenken van een nieuwe bladformule, het schrijven van teksten of de coördinatie van een blad. Noem me ouderwets, maar ik hou van print. De geur van inkt, het ritselen van papier… De gedachte dat ik met een team van creatieven iets creëer wat ik uiteindelijk zelf in handen hebt – en wat door duizenden, soms miljoenen mensen gelezen wordt – geeft mij een kick.