Bedrijfsprofiel Nick Hazelhorst

Contactgegevens

Mijn naam is Nick Hazelhorst. Ik hou ervan om naar goede muziek te luisteren, te sporten, samen te zijn met vrienden en te reizen. Vooral door deze laatste kan ik zeggen dat ik ondernemend, flexibel en een zelfstandig persoon ben. Door deze eigenschappen zie ik mijzelf als een geschikt persoon voor de studie Small Business & Retail Management welke ik momenteel volg. Ik ben een eerstejaars student en via Saxion Deventer ben ik in aanraking gekomen met CVJO.

Tijdens mijn zoektocht naar een stage adres viel mijn oog op een aanbod van CVJO. Mijn eigenschappen kan ik optimaal benutten doordat mij veel vrijheid wordt geboden in wat, hoe en wanneer ik een waardevolle invulling geef aan de stageperiode. Wel bieden de aanjagers mij houvast door goede begeleiding.

Aankomende periode zal ik bij CVJO drie dagen per week werkzaam zijn. Ik ga marketinggerichte activiteiten organiseren en uitvoeren. Mijn werkzaamheden zijn samen te vatten tot de drie werkwoorden: Verbeteren, communiceren en organiseren.

Ik hoop mij op deze gebieden professioneel te ontwikkelen en in aanraking te komen met het werkveld. Daarnaast zal mijn netwerk op een positieve manier worden vergroot en zal ik in de toekomst nog lang de vruchten blijven plukken van mijn stage bij CVJO te Zutphen.


CVJO Zutphen

CVJO Zutphen is een broedplaats voor startende bedrijven en een kweekvijver voor ondernemend talent. De startende bedrijven zijn ambitieuze ondernemers – van alle leeftijden – met maximaal 5 jaar ondernemerservaring (kvk-inschrijving).

Als stagiair of afstudeerder krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ervaar je in een korte tijd hoe ondernemend jij bent. Je werkt aan projecten van CVJO, van de betrokken ondernemers en partners en/of van hun opdrachtgevers.