Bedrijfsprofiel Vincent van Rijn

Contactgegevens

Ik ben Vincent van Rijn, eigenaar van Van Rijn Business Solutions. Sinds ruim een jaar woon ik in Twello, ik ben opgegroeid in Leusden bij Amersfoort. Ik heb twee schitterende kinderen, een zoontje van vier en een dochtertje van 8 maanden. In een ver verleden ben ik semi-professioneel wielrenner geweest, hoewel ik op dit moment zelf even niet zo veel fiets blijft dit een passie voor het leven en heeft het me veel gegeven waar ik nu (als ondernemer) nog veel aan heb. Doorzettingsvermogen, ‘afzien’ en de eigenschap dat ik mijn vizier na een tegenslag weer snel scherp kan krijgen richting ‘het doel’, zijn maar enkele voorbeelden van zaken waar ik dagelijks nog profijt van heb.

Omdat ik het leuk en interessant vindt om mijn horizon breed te houden en me op meerdere terreinen te begeven houd ik me vanuit Van Rijn Business Solutions bezig met meerdere activiteiten:

Van Rijn Procesverbetering & Facilitair advies
Deze tak richt zich op het helpen van bedrijven en instellingen bij het blootleggen en elimineren van verspillingen uit facilitaire/logistieke processen met als doel om de kostprijs te verlagen en de klanttevredenheid te vergroten. Zo ben ik momenteel als consultant betrokken bij een verbetertraject van een productiebedrijf dat haar integrale kostprijs wil verlagen middels het implementeren van ‘slimme’ processen.Webwinkel Kinderpetten.nl
Zoals de naam al doet vermoeden is Kinderpetten.nl een webwinkel die zich richt op de online verkoop van kinderpetten en kindermutsen; dé hoofdzaak voor kids. Als mede-eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de exploitatie van de webwinkel. Zo houd ik me bezig met de inkoop van artikelen, online marketing, contentbeheer, etc.

Contentmanagement & Online Marketing voor webwinkels
Ik ondersteun enkele grotere webwinkels bij hun contentmanagement. Dit varieert van meedenken over content-strategie tot simpelweg ‘inkloppen’ van nieuwe content.

Na mijn studie Facility Management heb ik 12 jaar in loondienst gewerkt, in de begintijd als facilitair coördinator in een zorginstelling daarna een aantal jaar als Facility Manager, in deze rol was ik verantwoordelijk voor alle facilitaire, logistieke en inkooptechnische zaken binnen een zorginstelling met circa 1000 medewerkers. Toen dit als gevolg van een reorganisatie ophield ging mijn ondernemershart al vrij vlug sneller kloppen en heb ik Van Rijn Business Solutions opgericht.

Ik ben iemand die snel ziet of voelt ‘waar de schoen knelt’ en durf buiten de box te denken als het gaat over het ontwikkelen van verbeterplannen of uitdenken van nieuwe concepten. Ik schroom het operationele werk niet en val regelmatig terug op mijn ‘gezond boeren verstand’.