Ondernemersweetje:

" 69,9 procent van startende ondernemers is getrouwd "

Workshop MailChimp tijdens de MEET Cowork Day op 2 september 2016
logo rabobank
De komende MEET Cowork Day van 2 september verzorgen Nikki Vrijhof van Beeldschap, Emy Vesseur Tekst & Taal en Fair Concepts medewerker Paul Hoekstra vanaf 14.30 uur een workshop over MailChimp. MailChimp is een online systeem waarmee je tot 2000 leden gratis online nieuwsbrieven kunt toesturen. Het is een vorm van communicatie waar je één op één vaak geen tijd voor hebt. Ook is het succes van e-mails makkelijk te meten.
In de workshop MailChimp leer je:
  • hoe je lijsten met contacten aanmaakt;
  • hoe je tekst, afbeeldingen en links toevoegt aan je nieuwsbrief;
  • hoe je de resultaten van je nieuwsbrief kunt meten.
In de workshop maak je alvast een begin met je eigen nieuwsbrief, zodat je deze zelf af kunt maken en kunt versturen. Lijkt jou dit wat? Meld je dan aan bij chaya@cvjozutphen.nl. Zoals elke eerste vrijdag van de maand start de MEET Cowork Day vanaf 11.00 uur met het gezamenlijk aan de keukentafel werken aan de eigen onderneming.
Onze expertpartners van onder andere De Rabobank, Voorink Advocaten en AW Accountants zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Om 12.30 uur is er een gezamenlijke lunch, waarvoor iedereen iets heeft meegebracht. Na de workshop over MailChimp geeft De 18 Minuten Man, Wouter Blacquière, om 16.18 uur een kijkje in het hoofd van een meester uitsteller. In 18 minuten krijgen zowel uitstellers als niet-uitstellers inzicht in het waarom achter uitstelgedrag en gaat iedereen naar huis met één grote tip. De MEET Cowork Day wordt afgesloten met een borrel, waar nagepraat en genetwerkt kan worden.
logo rabobank
CVJO Zutphen mag maar liefst 4 nieuwe ondernemers welkom heten!
Mahalia van der Waal heeft in het centrum van Zutphen een yogastudio: Body Loving Yoga. Wekelijks kun je bij haar verschillende yogalessen volgen die je meer balans, fysieke beweging en ontspanning geven.
Trouwfotograaf Jarg Woldhuis is speels en zonder poeha eigenlijk gewoon een vriend met een camera. Ook kun je bij hem terecht voor portretfoto’s en familiefotografie.
Zoals de naam van haar bedrijf De Creatieve Stoel al doet vermoeden
is Femke Werkhoven Smit een creatieveling. Met haar trainingen triggert zij mensen om meer gebruik te maken van hun eigenheid, creativiteit en effectiviteit. Dit doet zij voor organisaties, teams, of gewoon voor jezelf als mens.
Tot slot hebben we De 18 Minuten Man, Wouter Blacquière. Hij verzamelt graag ideeën en inzichten op het gebied van allerlei bedrijfsvraagstukken. Vervolgens presenteert hij zijn bevindingen in korte en krachtige sessies van 18 minuten.
logo rabobank
CVJO maakt promotiemateriaal voor Muzehof
Het doel is om de kunsten in te weven in het hele onderwijs door middel van thematisch werken. Aan de hand van een gekozen thema ontwerpt de kunstdocent samen met de leraar een lesplan. Vervolgens verkennen de kinderen het thema op een auditieve, visuele en kinesthetische manier. Tot slot wordt het onderzochte thema vertaald naar een kunstzinnige uitvoering of kunstzinnig beeld. Hierbij worden de vakken Beeldende kunst, Dans, Theater en Muziek ingezet.
Muzehof, Centrum voor de Kunsten is dé ontmoetingsplek op het gebied van kunst- en cultuureducatie in de regio Zutphen en Lochem, is gestart met het project Zmart-artZ. In het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit werkt de Muzehof samen met acht scholen in Zutphen, Lochem en omgeving aan het vierjarig project.
Het resultaat van Zmart-artZ is dat de kinderen hun vakken als betekenisvoller ervaren en met meer betrokkenheid het lesprogramma volgen. Onze CVJO’ers, vormgever Nikki Vrijhof van Beeldschap en Ruben, maken 4 promotiefilms voor Muzehof die schoolbesturen prikkelen en informeren over dit project.
Matteun Aarsen

Agenda

Elke woensdag ● Brainstormsessie van 12.00 tot 13.00 2 september ● MEET Cowork Day van 11.00 tot 17.00 ● Workshop MailChimp ● 18 Minuten sessie 'Een kijkje in het hoofd        van een meester uitsteller' 7 oktober ● MEET Cowork Day van 11.00 tot 17.00 ● 18 Minuten sessie

Kuiperstraat 70
7201 HK Zutphen

06 1829 5370
chaya@cvjozutphen.nl