Ondernemersweetje:

" De belangrijkste factoren voor succesvol ondernemen zijn creativiteit, timing, geluk en doorzettingsvermogen "

Wat is nu eigenlijk een MEET Cowork Day?
logo rabobank
Ontmoeten, delen en groeien. Dat is de basis voor elk succesvol ondernemerschap.
Al drie jaar komen deze drie pijlers elke eerste vrijdag van de maand samen aan de keukentafel tijdens de MEET Cowork Day. Alle ambitieuze ondernemers van Zutphen en omgeving die meer uit hun onderneming willen halen schuiven aan vanaf 11.00 uur. Aan de gezamenlijke tafel worden regelmatig best practices gedeeld. Onzo coaches en adviseurs van onder andere De Rabobank, Voorink Advocaten en AW Accountants zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Tussendoor om 12.30 uur is er een gezamenlijke lunch, waarvoor iedereen iets heeft meegebracht. Met regelmaat organiseren we
workshops die je versterken als ondernemer. Denk hierbij aan financiële bedrijfsvoering, je branding en online strategie. Vanaf 16.00 uur is er gezelligheid tijdens de borrel!

En hoe zien onze wekelijkse brainstormsessies eruit?

Daarnaast is de lunch op elke woensdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur ingericht als brainstormsessie. Als je ergens niet helemaal uitkomt of een nieuw idee wilt uitproberen, dan zitten de ondernemers met een boterham in de hand klaar om klankbord te zijn.
logo rabobank
CVJO start unieke dagbesteding in Zutphen na succesvolle pilot
De afgelopen periode heeft CVJO voorzien in een unieke
dagbestedingsplek voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar in samenwerking met verschillende zorgpartijen. De jongeren draaien mee en zijn actief betrokken bij allerhande ondernemingen. De komst van de jongeren brengt een leuke dynamiek met zich mee en voedt onze frisse blikken. Meer dan een snuffelstage krijgen de jongeren de ruimte om, op hun eigen wijze, hun (ondernemende) dromen te verwezenlijken.
CVJO is verhuisd!

Na twee jaar gehuisd en gehoofd te zijn geweest in het pand De Ezerman aan de Kuiperstraat is CVJO verhuisd naar het voormalig ROC-gebouw aan het Vispoortplein en wel op nummer 16. Kom gerust eens langs om onze geweldige nieuwe locatie te bekijken!
logo rabobank
Een kijkje in het hoofd van een meester uitsteller
Heb je ook weleens dat je iets uitstelt tot het allerlaatste moment? Of ben je juist een niet-uitsteller en begrijp je maar niet waarom iemand toch steeds de boel zo uit kan stellen? In beide gevallen neemt De 18 Minuten Man je tijdens de MEET Cowork Day op 5 augustus 2016 mee op reis langs YouTube binges, uit-het-raam-kijk-sessies, Wikipedia konijnenholen en heen en weer wandeltochten naar de koelkast. In 18 minuten krijgen zowel uitstellers als niet-uitstellers inzicht in het waarom achter uitstelgedrag en gaat iedereen naar huis met één grote tip. Wil je 'm horen? Meld je aan bij wouter@de18minutenman.nl.
2GetThere huisvest zich bij CVJO

Binnen CVJO hebben wij de overtuiging én de ervaring dat je mensen vanuit gelijkwaardigheid en eigen kracht in aanraking moet laten komen met nieuwe werkvormen, in dienstverband of vanuit ondernemerschap. Het deelnemen in een gedreven en actieve omgeving biedt andere perspectieven waardoor mensen gaan denken in
mogelijkheden en kansen. Vanuit die overtuiging werkt CVJO vanaf heden samen met 2GetThere, een coachproject waarbij jongeren leren coachen en gecoacht worden. Eenieder die benieuwd is naar dit initiatief en de samenwerking met CVJO is welkom om langs te komen en kennis te maken op 5 juli 2016!
Matteun Aarsen

Agenda

Elke woensdag ● Brainstormsessie van 12.00 tot 13.00 5 juli ● Kick-off 2GetThere in Zutphen 5 augustus ● MEET Cowork Day van 11.00 tot 16.00 ● 18 Minuten sessie 'Een kijkje in het hoofd        van een meester uitsteller' 2 september ● MEET Cowork Day van 11.00 tot 16.00 ● 18 Minuten sessie

Kuiperstraat 70
7201 HK Zutphen

06 1829 5370
chaya@cvjozutphen.nl