Goede start

De smaakkaart

Meet, Share en Grow

Op onze kaart staan 3 smaken: Meet, Share en Grow.

Meet staat voor ontmoeting op de maandelijkse Cowork Day. Daar kun je sparren met collega-ondernemers en gebruik maken van de expertise van aanwezige partner(s) tijdens het partnerspreekuur.

Share geeft je naast de voordelen van Meet een ondernemersprofiel op de website. Bovendien kun je 1x per week aanschuiven aan de keukentafel en, wanneer beschikbaar, gebruik maken van de vergaderruimte.

Grow geeft jou en je bedrijf een echte boost. In je totaalpakket zitten de voordelen van Share en Meet. Grow geeft je bovendien een professioneel kantoor met een eigen sleutel en alle benodigde faciliteiten. Je bent onderdeel van het landelijke CVJO netwerk met meer dan 100 ondernemers en het toegang tot een groot Zutphens netwerk. CVJO voedt je met ondernemersinformatie en geeft je exposure in haar communicatie uitingen.

De prijzen* zijn als volgt:

  • Meet: €15 per keer
  • Share: €50 per maand*
  • Grow: €167 per maand*

*Alle bedragen zijn exclusief BTW
**Prijs per maand bij een contracttermijn van 6 maanden. Bij een contracttermijn van onbeperkte tijd bedraagt de prijs €55 (SHARE) respectievelijk €185 (GROW). De opzegtermijn is altijd 2 maanden.