Ondernemersweetje:

"  VEEL GESLAAGDE ONDERNEMERS  "
WAREN ALS KIND ETTERBAKJES

Marjan Trompetter nieuwe commissaris bij Rabobank
logo rabobank
Bij Rabobank is Marjan Trompetter woensdag 23 september benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Met haar krijgt de raad er naar eigen zeggen een commissaris bij met ervaring binnen de bank en ruime kennis op het gebied van organisatiekunde.
Bedrijfseconoom Trompetter (1963) is al lange tijd betrokken bij Rabobank. Ze nam in 2006 zitting in de ledenraad van Rabobank Noordwest-Veluwe. Twee jaar trad ze toe tot de raad van commissarissen van deze lokale bank. Weer later werd ze lid van het kringbestuur Gelderland Flevoland, waarvan ze in 2013 voorzitter werd.
Trompetter is tevens als docent organisatiekunde verbonden aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Ook bekleedt ze enkele commissariaten. Ze is vice-voorzitter van de raad van toezicht van GGZ Friesland, lid van de raad van toezicht van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem en lid van de raad van toezicht van het Leger des Heils.
logo rabobank
Toevoegingen van iOS 9
Het zal iPhone-gebruikers vast niet ontgaan zijn dat de iOS 9 update uit is. Ook dit maal zitten er weer leuke en handige opties in verwerkt. We hebben de meest relevante op een rijtje gezet.
Er bestaat nu zoiets als low power mode. In het de instellingen (of als je telefoon de 20% bereikt) zet je je telefoon makkelijk op de energiebesparingsmodus. Apps vernieuwen niet meer op de achtergrond, waardoor je mail bijvoorbeeld niet automatisch binnenkomt en je batterij langer mee gaat. Zien welke apps veel batterij gebruiken. Onder het batterij menu (bij instellingen) zie je nu een overzichtje van welke apps je de afgelopen 24 uur hebt gebruikt en welke daarvan veel batterij gebruiken.
Notities zijn nu pas écht handig! Het is nu namelijk mogelijk om weblinks, foto’s, checklists en tekeningen toe te voegen aan je notities. Je kan heel makkelijk verschillende apps tegelijk gebruiken. Navigeer door je openstaande apps door gebruik te maken van de ‘bacl buttton’ links bovenaan het scherm van je app. Met iOS 9 kan je telefoon nu data en afspraken in je e-mail berichten herkennen. Deze worden automatisch in je agenda gezet, zodat je afspraken niet vergeet.
logo rabobank
Cowork Day 2 oktober
Iedere maand organiseert CVJO Zutphen weer een nieuwe Meet Cowork Day. We proberen het zo interessant en aantrekkelijk mogelijk te maken voor jou als ondernemer om hieraan deel te nemen. Dit maal staat de Meet Cowork Day in het teken van Prinsjesdag. Wat verandert er allemaal? Maar belangrijker: wat veranderd er voor jou als ondernemer?
Matteun Aarsen van AW Accountants komt vertellen welke nieuwe financiele en fiscale maatregen van belang zijn voor ondernemers en hoe je je hierop kan voorbereiden. Zoals altijd beginnen we de middag om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch,
waarvoor we allemaal wat meenemen. Om 14.00 uur komt Matteun Aarsen aan het woord. Daarna is er ruimte om gezellig te netwerken onder het genot van een borrel en snack.
Matteun Aarsen

Agenda

  • Vrijdag 2 oktober
    • Meet Cowork day (CVJO Zutphen) 11:00 - 17:00         €15,-
  • Vrijdag 16 oktober
    • Open Coffee Zutphen (Zutphen) 10:00 - 12:00         €0,-
  • Donderdag 29 oktober
    • Ondernemerscafé (Fort Bronsbergen) 18:00 - 20:00         €15,-

Kuiperstraat 70
7201 HK Zutphen

06 1829 5370
chaya@cvjozutphen.nl